Dekorácia, ktorá dodá čaro obývačke!

Dekorácia

Dekorácia, ktorá dodá čaro obývačke!

Neviete si rady ako zútulniť priestory Vašej obývačky? Poradíme Vám pár možnosti jej dekorácie, ktoré prinesú do Vašej obývačky nový rozmer. Predsa len obývačka patrí k dôležitej miestnosti každého príbytku. Stretávame sa v nej s rodinou, prijímame návštevy či pozeráme televíziu. Ak začínate mať pocit, že z Vašej obývačky čaro pomaly vyprcháva, je čas na zmenu!

Dekorácia

Skúste popremiestňovať nábytok

Nie je nutnosťou za každú cenu nakupovať nový nábytok, v prípade, že potrebujete v obývačke zacítiť trochu zmeny. Skúste svoj  súčasný nábytok popremiestňovať po priestore a uvidíte, že to dosiahnete Vami sledovaný efekt. Naštudujte si niečo o Feng šuej a využite tieto poznatky.

Vyplňte prázdne steny

Ak cítite, že Vašej obývačke stále niečo chýba a máte pocit, že steny zívajú prázdnotou, skúste siahnuť po obraze, ktorý umiestnite napríklad pod luster. Nemusí to byť hneď nejaký exkluzívny kúsok. Ak máte v rodine niekoho, kto sa venuje maľovaniu, využite to a použite jeho obrazy. Získate priestor – vyzerajúci sviežo, novo a určite to vo Vás vyvolá aj príjemné pocity.

„Hand made“ produkty

Skúste si do obývačky niečo vyrobiť aj sami. Či už to bude ručne šitý vankúš alebo pokrývka na taburetku, je to na Vás. Zaručene však budete mať z vlastne vyrobeného produktu dobrý pocit, ktorý sa nevyrovná ničomu kúpenému.

Vneste do obývačky kúsok seba

Je to predsa Vaša obývačka, a preto by v nej malo byť aspoň niečo čo Vás dokonale vystihuje. Radi cestujete? Čo tak vytvoriť stenu pokrytú fotkami zo všetkých Vašich ciest. Ste hudobníkom? Nie je nič ľahšie ako dekorácia obývačky v podobe Vašej gitary.

Dekorácia

Kvety

Kvety sú častou ozdobou obývačky. Je vedecky potvrdené, že ak je človek v priestore bez prítomnosti rastlín, tak je vystavený väčšiemu fyzickému a rovnako psychickému tlaku. Rastliny sú veľmi efektívne v likvidácií toxických zlúčením, a preto ak Vašu obývačku doposiaľ nezdobia, skúste si určite nejaké obstarať a uvidíte, že to má svoj efekt.