Definujte svoj štýl v interiéri vhodným výberom doplnkov

Definujte svoj štýl v interiéri vhodným výberom doplnkov

 

Každý z nás sa rád vyhrá pri zariaďovaní interiéru nehnuteľnosti. Trendy v bývaní sa neustále menia a ak by sme chceli byť neustále IN, nedoplatili by sme sa. Od toho sú tú moderné nadčasové doplnky a dekorácie, ktoré dokážu zmeniť interiér bez míňania veľkého množstva peňazí.

Definujte svoj štýl v interiéri vhodným výberom doplnkov.

Definujte svoj štýl v interiéri vhodným výberom doplnkov

Škandinávske konferenčné stolíky

Ak uvažujete o kúpe nového konferenčného stolíka do obývačky, siahnite skôr po škandinávskych konferenčných stolíkoch v tvare oblého trojuholníka. Sú to pevné konferenčné stolíky v kombinácii týchto dvoch farieb – bielej a svetlo hnedej. Vrchná doska je bielej farby a je vyrobená z kvalitnej vodeodolnej MDF dosky a nohy stola budú vyrobené z pevného bukového dreva.

Môžete ich umiestniť pred sedacie súpravy, ale môžete ich dať do kúta a využiť ich ako stojan na kvety. Ak máte prázdny kút v obývačke, či v spálni, kúpte si menší škandinávsky konferenčný stolík do rohu miestnosti a dajte si naň buď kvety, alebo prútené košíky so šperkami a stolné zrkadlo.

Moderné behúne na jedálenský stôl

 

V kuchyni možno nemáte veľa možností vyhrať sa s doplnkami. Predsa len pár príležitostí máte. Odporúčame vám v pravidelných intervaloch meniť behúne na jedálenskom stole. Moderné behúne odporúčame zladiť nielen so stolmi, ale aj s modernými kuchynskými stoličkami. Ak preferujete rustikálny štýl, odporúčame ľanové. Ak preferujete moderný štýl, odporúčame skôr bavlnené. Pri deťoch oceníte teflónové behúne.

Interiérové stojany na kvety

 

Kvety, samé kvety – aj vy patríte k milovníčkam džungle v interiéri? Ak áno, nechajte vyniknúť kvety v interiéri na vysokých interiérových stojanoch na kvety. Odporúčame kovové, resp. drevené stojany, ktoré poskytnú dostatok priestoru všetkým kvetom a zároveň ich v miestnosti zvýraznia.

Definujte svoj štýl tak, že si kúpite pár interiérových stojanov na kvety.