Aké dámske outfity nosiť počas prechodného obdobia medzi zimou a jarou?

Aké dámske outfity nosiť počas prechodného obdobia medzi zimou a jarou?

 

Aj keď na konci februára nás prekvapili pomerne vysoké teploty, s príchodom marca sa nám na väčšine územia výrazne ochladilo. Marec je síce prvý jarný mesiac, avšak môžeme ho označiť aj za prechodný mesiac. Rána bývajú stále veľmi chladné a mrazivé, ale v poobedňajších hodinách teploty stúpajú.

Aké dámske outfity ale nosiť počas prechodného obdobia medzi zimou a jarou?

Dámsky kabát, tenké svetríky a nohavice

 

Elegantný a zároveň pomerne teplý outfit vhodný na prechodné obdobie. Dámsky kabát dokonale zohreje v skorých ranných hodinách a v poobedňajších hodinách si ho jednoducho vezmete do ruky. Tento elegantný kúsok odporúčame kombinovať s tenkými svetríkmi, pulóvrami, ktoré chránia rizikové partie, ale zároveň vám v nich počas dňa nie je extrémne teplo.

K vrchným dielom skvele skombinujete pohodlné nohavice, ideálne nohavice slim fit strihu, napríklad aj chinos nohavice.

Čo sa týka obuvi, perfektne k tomuto outfitu skombinujete členkové čižmy na podpätku a na platforme, či napríklad obľúbené chelsea čižmy.

Topy, džínsy a prechodné bundy

 

Tento outfit je skôr ležérny. Odporúčame vám skombinovať pekné topy s džínsami a prechodnými bundami. Pekné topy môžu byť nielen jednofarebné, ale aj vzorované, či s rôznymi nápismi. Nebojte sa výraznejších farieb. Nepohrdnite pastelovými farbami a farbami jari – žltou a zelenou.

Ako vrchnú vrstvu zúžitkujete prechodnú bundu. Neprefúkne vás v nich, skvele vás zahrejú najmä v ranných hodinách a sú veľmi ľahko kombinovateľné so všetkým ležérnym, resp. menej formálnym oblečením.

Tenký rolák, dlhá vesta, kožená bunda a džínsy

 

Tenký rolák môžete v prechodnom období skombinovať s obľúbenou koženou bundou. Aby vám ale nebola zima, na bundu si dávajte teplú huňatú dlhú vestu. Tento outfit je elegantnejší, ale hodí sa aj na nosenie do práce, či na stretnutie s kamarátkami.

K tomuto všetkému môžete skombinovať jednoduché slim fit džínsy s koženými dámskymi poltopánkami, alebo s teniskami na platforme.

Zdroj obrázka:

 

Autor: Asauriet / Shutterstock.com