Aké šperky môžete kombinovať k obľúbenému jarnému oblečeniu?

Aké šperky môžete kombinovať k obľúbenému jarnému oblečeniu?

 

Príroda sa prebúdza a prílev novej energie cítime aj my s príchodom teplejších slnečných lúčov. Aj keď zima ešte nepovedala svoje posledné slovo, pomaly, ale isto môžeme svoj šatník pripravovať na príchod jari.

Ak ale hľadáte zaujímavé inšpirácie, aké šperky kombinovať k obľúbenému jarnému oblečeniu, my vám poradíme.

Náušnice k svetríkom a tenkým rolákom

Tenké svetríky a roláky budú pevnou súčasťou dámskych šatníkov aj na začiatku jari. Ak ich rady nosíte, odporúčame vám k tomuto oblečeniu zbytočne nedávať výrazné, či jemné náhrdelníky, prívesky. Postačia vám náušnice.

Vybrať si môžete z viacerých moderných náušníc. Veľmi obľúbené sú štýlové náušnice so Swarovski kryštáľmi, ale určite nepohrdnite ani klasickými zlatými, či striebornými náušnicami.

K tým luxusnejším radíme hlavne diamantové náušnice a perlové náušnice.

Ak počas jari nosíte rady svetríky a tenké roláčiky a kombinujete ich s pletenými kardigánmi, či elegantnými dámskymi kabátmi, odporúčame vám zladiť k nim moderné náušnice.

Objednať nové moderné náušnice dnes môžete aj z pohodlia domova, preto ak máte pocit, že v šperkovnici nemáte žiadne súce náušnice, môžete si ich objednať kedykoľvek budete chcieť.

Náhrdelníky k moderným elegantným blúzkam

 

Elegantné blúzky sú veľmi obľúbené práve na jar. Môžu sa kombinovať s dlhými pletenými kardigánmi, predĺženými dámskymi sakami, ale aj dámskymi kabátmi.

Ak hľadáte šperk, ktorý ladiť práve k elegantným blúzkam, odporúčame kvalitné náhrdelníky. Tento bežný módny doplnok sa dá ľahko kombinovať. K moderným elegantným blúzkam vyberajte ľahko kombinovateľné náhrdelníky. K menej formálnemu oblečeniu sa vám ale budú hodiť skôr pestré, farebné náhrdelníky.

Teraz na jar určite nepohrdnite modernými náušnicami a ľahko kombinovateľnými náhrdelníkmi. Blúzky kombinujte s náhrdelníkmi a svetríky s tenkými rolákmi zase s náušnicami.

Zdroj obrázka:

 

Autor: Zoom Team / Shutterstock.com