Krásne a zvodné spodné prádlo pre všetky ženy, ktoré sa chcú cítiť sebavedome a pohodlne

podprsenky

Krásne a zvodné spodné prádlo pre všetky ženy, ktoré sa chcú cítiť sebavedome a pohodlne

Dámy, slečny a mladé ženy sa dnes môžu radovať z veľkého výberu dokonalého a kvalitného spodného prádla. Časy, kedy to bol len jeden veľký kus tesnej látky omotanej okolo tela už dávno skončili. Teraz je v obchodoch prezentovaný ten najlepší sortiment skutočne kvalitného spodného prádla, z ktorého si nebude mať problém vybrať ani jedna z vás. a

 

Podprsenky

Pri výbere podprsenky je najdôležitejšou vecou výber správnej veľkosti, aby ste neskôr netrpeli tým, že bielizeň padá a nedrží všetko pohromade. Čo si budeme nahovárať, keď vieme, ako funguje zemská príťažlivosť. Na výber tej správnej veľkosti vám postačí poznať obvod hrudníka a veľkosť prsníkov. Výhodou je, že aj napriek niektorým menším tvarom prsníkov si môžete pomôcť push up podprsenkami.

 

Hoci výskumníci na univerzite v Hongkongu tvrdia, že geometria hrudníka je tak zložitá, že je potrebné vytvoriť aspoň osem rôznych meraní na výber najpohodlnejšej podprsenky. Pre vás je dôležitá vec, ktorá z toho plynie, že výber správnej veľkosti oblečenia je pri tomto type spodného prádla asi najdôležitejšia.

 

Inak to môže byť zasa v prípade, ak si vyberiete pohodlný bodystocking. Zvodný, sexy a v niektorých prípadoch aj dobre maskujúci kúsok spodného prádla.

Krásne a zvodné spodné prádlo

Typy nohavičiek

Ak si vyberáte spodné prádlo, veľmi dobre viete, že od jeho tvaru a veľkosti závisí aj to, ako bude vyzerať na vás aj vrchný diel odevu, teda nohavice, blúzky a tričká.

 

Dnes je veľa nohavičiek, z ktorých každé sú vhodné pre konkrétny odev a príležitosť. Hovorí sa, že psychológovia môžu dokonca určiť povahu ženy, ak vedia, aké nohavičky preferujú.

 

V tomto smere existujú tri hlavné druhy bielizne – maxi, midi, mini. Prvým je uzavretý výstrih, s pásom na bokoch, druhý – maximálny otvorený strih a posledný väčšinou často diskutované tangá.

Krásne a zvodné spodné prádlo

Materiál na bielizeň

Pri výbere bielizne venujte zvláštnu pozornosť aj materiálu, z ktorého je vyrobená. Prichádza do kontaktu s telom niekoľko hodín denne, takže ak je nekvalitný alebo alergénny, môže to viesť k podráždeniu intímnych častí tela.

 

Ak chcete, aby telo dýchalo, vaše obľúbené spodné prádlo by malo byť vyrobené z prírodných materiálov, ako je satén, hodváb, bavlna alebo z kombinácie so stredným obsahom polyesteru, elastanu alebo viskózy. Hodvábne nohavičky sú ideálne na nosenie v teplej alebo horúcej sezóne. Bavlna naopak v chlade.

 

Skúste sa pri výbere vašej bielizne týmto veciam viac venovať a uvidíte, že sa budete cítiť oveľa lepšie a vyzerať dokonale v akomkoľvek oblečení.