Zútulnite si nový byt a začnite sa cítiť ako doma

Zútulnite si nový byt a začnite sa cítiť ako doma

Zútulnite si nový byt a začnite sa cítiť ako doma

 

Presťahovali ste sa do nového bytu a zatiaľ sa necítite tak úplne ako doma? Stačí zopár dekorácií ako obraz, fotky, sviečky a iné maličkosti na ktorých vám záleží. Teplo domova vytvoríte aj rôznymi dekoráciami na stenu a pomôcť dokážu aj originálne rámy na obrazy či fotky.  

Zútulnite si nový byt a začnite sa cítiť ako doma

Maličkosti z minulosti

 

V novom byte chceme obvykle nové veci a nový svieži štýl. Nie je nič zlá na tom, hodiť minulosť za hlavu a zariadiť si bývanie moderne a podľa našich vlastných predstáv. Aby ste sa ale vo vlastnom dome necítili ako cudzinci vezmite si zo sebou zopár cenných maličkostí z minulosti.

 

Môžu to byť fotky, krásny obraz, darčeky od vašich blízkych, obľúbené doplnky a podobne. Ak ich zakomponujete do vašej úplne novej obývačky alebo spálne razom získate pocit domova. Osobné veci sú rozhodne dôležité, ale mali by ste sa vyhnúť tomu, aby ste si byt zapratali nepotrebnými vecami, ktoré pre vás vlastne ani nemajú citovú hodnotu.

 

Vlastnoručne vyrobené doplnky

 

Zútulniť domácnosť môžete aj úplne novými, ale vlastnoručne vyrobenými doplnkami alebo dekoráciami. Jedinečný fotorámik alebo originálne rámy na obrazy zvládne naozaj každý, najmä ak si nájdete video alebo aspoň foto návod.

 

Zručnejšie dámy dokážu aj upliesť deku, ušiť poťahy na vankúše alebo vylepšiť kúpené doplnky, aby boli presne podľa vášho gusta. Utrácať nemusíte napríklad ani za nábytok na terasu alebo balkón. Postačí vám len niekoľko drevených paliet a šikovné ruky.

Zútulnite si nový byt a začnite sa cítiť ako doma

Každá vec, na ktorej bude viditeľný váš rukopis a bude sa k nej viazať príbeh, spraví váš dom o niečo útulnejším. Skutočný domov ale nevytvárajú veci, ale ľudia, a preto je najdôležitejšie obklopiť sa hlavne rodinou a blízkymi priateľmi.

 

Bez ohľadu na to, či uprednostňujete moderný alebo klasický štýl v každej domácnosti by malo byť niečo osobité, čo vystihuje váš vkus a na čom vám záleží.