Značka Tommy Hilfiger patrí dlhé roky medzi TOP značky

Značka Tommy Hilfiger patrí dlhé roky medzi TOP značky

Značka Tommy Hilfiger patrí dlhé roky medzi TOP značky

Každá žena sa rada parádi. Je ochotná kúpiť si drahšie značkové oblečenie a dúfa, že jej vydrží. Žiaľ, niekedy to neplatí a značkové oblečenie, ktoré stálo nemálo peňazí, sa po pár noseniach znehodnotí.

Ak ste však počuli o značke Tommy Hifilger, určte veľmi dobre viete, že táto značka patrí k cenovo dostupným a ešte k tomu aj kvalitným značkám. Kedysi sa zameriavala výlučne len na predaj oblečenia, neskôr začali predávať aj šperky.

Značka Tommy Hilfiger patrí dlhé roky medzi TOP značky

História tejto značky 

Tommy Hilfiger, po ktorom nesie meno táto značka, bol veľkým rebelom. Jeho rodičia mu chceli zabezpečiť lepšie štúdium, no on sa rozhodol ísť vlastnou cestou. Už ako tínedžer sa venoval biznisu. Rozhodol sa venovať predajom džínsov, a to tak, že vykúpil lacné džínsy z obchodov a rozhodol sa ich prerábať. Následne ich predával v meste, kde žil.

Postupne si zakladal vlastné podniky, ale nestačilo mu to na to, aby z tohto dokázal vyžiť. V 25 rokoch dostal ponuku pracovať u známeho Calvina Kleina. On však túto ponuku odmietol a rozhodol sa podnikať sám. Neskôr si založil luxusnú značku Tommy Hilfiger.

Kvalitné šperky od Tommy Hilfiger

Aj keď v súčasnosti Tommy Hilfiger nevlastní túto firmu, firme sa stále veľmi dobre darí. Ako sme už spomínali, nevenujú sa len predaju módneho dámskeho a pánskeho oblečenia, ale venujú sa aj výrobe nádherných náušníc Tommy Hilfiger a iných šperkov nesúcich meno tejto známej luxusnej značky.

Značka Tommy Hilfiger patrí dlhé roky medzi TOP značky

Ak by ste mali záujem o šperky tejto značky, všetkými desiatimi vám ich odporúčame. V ponuke nájdete jemné, ale aj výrazné šperky, ktoré sú kvalitne spracované a majú kvalitné zapínanie, ktoré sa ani pri častom používaní neničí. Ak ste sa preto rozhodli pre náramky, náhrdelníky, alebo náušnice tejto značky, kúpou nejakého šperku od tejto značky získate spoločníka na dlhé roky.

Značka Tommy Hilfiger patrí roky medzi TOP značky a ak vám záleží na kvalite oblečenia a šperkov, túto značku vám odporúčame. Aj keď od roku 2006 nevedie túto firmu samotný zakladateľ, vidno, že sa s tým noví majitelia dokázali popasovať a klientom ponúkajú kvalitné produkty.