Vytvorte si obočie snov jednoducho a hravo

Vytvorte si obočie snov jednoducho a hravo

Vytvorte si obočie snov jednoducho a hravo

S krásou je to podobne ako s módou. Oblečenie, ktoré bolo ikonou v minulosti, dnes už je prežitkom, samozrejme, neplatí to v každom prípade, podobne je to aj s vnímaním ženskej krásy. To, čo bolo krásne na ženách v minulosti, dnes by prinajmenšom vyvolávalo úsmev na tvári alebo azda aj pohoršenie. To čo robí ženu krásnou, sú na nej mnohé detaily vytvárajúce celkový vzhľad. Jedným z nich je aj ženské obočie. Každá žena ho má iné a väčšinou máloktorá je s jeho tvarom spokojná. Niektoré máme obočie až príliš výrazné a husté, iné zasa nariekajú, že nemajú takmer žiadne. Nuž, to sme my, ženy- kto by nám dokázal vyhovieť? V každom prípade sa však dá s tým niečo robiť vďaka kúzelným vecičkám, ktoré sa vedia dokonale pohrať s naším obočím.

Vytvorte si obočie snov jednoducho a hravo

Ceruzka naša milovaná

A nemáme na mysli ceruzky, ktorými sme v detstve kreslili svoje obľúbené postavičky v škole alebo doma. Vtedy sme určite ešte netušili, že existujú aj iné ceruzky, ktoré sa nepoužívajú na papier. Možno niektoré z nás videli, ako mama používa ceruzku na obočie a nechápali sme, prečo si ceruzkou kreslí na tvár. Dnes nám je to už všetko jasné! Jednoducho preto, lebo ceruzky na obočie sa stali aj našimi vernými spoločníčkami. Siahame po nich dennodenne, najmä tie zo žien, ktoré majú príliš bledé a nie veľmi výrazné obočie. Ceruzka na obočie má dodať nášmu obočiu a zároveň i očiam výraz a skrášliť našu vizáž. Ak ju vieme správne používať, dokáže robiť hotové zázraky.

Vytvorte si obočie snov jednoducho a hravo

Mihalnice sú ozdobou každej ženy

Opäť malý detail podobne ako obočie. Ale detaily, ktoré sú veľmi dôležité v ženskom svete a dokážu pri správnej starostlivosti urobiť z každej z nás kráľovnú dňa. A ktorá by ňou nechcela byť? Veď sme ochotné ráno vstať skôr, aby sme boli krásne a príťažlivé pre všetkých a páčili sa aj samy sebe. Mnohé ženy sú nespokojné so svojimi mihalnicami, buď ich majú riedke, nevýrazné, bledé, a preto majú pocit, že nevyniknú ani ich oči. Dnes však nemusí zúfať ani jedna z nás! Kliešte na mihalnice si hravo poradia s každým problémom! Nevýrazné mihalnice sa v sekunde zmenia na zvodný pohľad bábiky. A to už za to stojí, čo poviete, milé dámy?