Viacdielny fotoobraz od Happy Foto

Viacdielny fotoobraz od Happy Foto

Viacdielny fotoobraz od Happy Foto

Väčšina z nás dáva rada na obdiv niečo, čím sme unikátni a čím sa odlišujeme od ostatných. Sme veľmi radi, ak naši hostia u nás doma uvidia niečo zaujímavé, z čoho im padne sánka alebo z čoho aspoň vyjadria slová uznania.

Viacdielny fotoobraz od Happy Foto

Nenáročným a originálnym ozvláštnením vášho bytu môže byť viacdielny fotoobraz. Punc originality získa navyše vtedy ak namiesto bežného a zvyčajne gýčového vyobrazenia bude na plátne umiestnená nejaka vaša vlastná fotografia. Snímkov, ktoré by sa na obraz hodili budete mať určite viac než dosť. Stačí sa pozrieť do priečinka Obrázkov v počítači alebo smartfóne.

Mohli by to byť snímky zo svadby, rodinných osláv, spoločnej dovolenky, či peknej scenérie, ktorú sa vám kdesi podarilo odfotiť. Fotografia na fotoobraze môže byť vynikajúcim darčekom pre priateľov alebo príbuzných. Vo výrobku bude niečo originálne a zároveň v sebe ponesie posolstvo o tom, že vám na dotyčnom človeku záleží, pretože ste darček vyrobili vlastnými rukami.

Viacdielny fotoobraz od Happy Foto

Možnosť vytvoriť si vlastný viacdielny fotoobraz ponúka Happy Foto. Môže ho tvoriť 2,3,4 alebo 5 dielov. Vyrobíte ho veľmi ľahko. Stačí vstúpiť na stránku Happy foto, vyhľadať si produkt Fotoplátno – viacdielne a pustiť sa do príjemnej tvorivej práce. Fotoplátno si môžte vyrobiť online prostredníctvom Online Designera lebo v programe HF Designer. Hrúbka fotoplátna sú 2 centimetre. Na výber je niekoľko formátov obrazu – od menších po veľkoplošné vyobrazenia. Po jeho dokončení vás bude program zrozumiteľne inštruovať o tom, ako ho prostredníctvom internetu zaslať do tlačiarní spoločnosti HappyFoto. Doba spracovania objednávky sú 4 pracovné dni. www.happyfoto.sk.