Tapety aj postupom času stále v móde

Tapety aj postupom času stále v móde

Tapety aj postupom času stále v móde

Najmä staršia a stredná generácia si spomenie na klasické „panelákové“ byty, kde na stenách a skriniach dominovali klasické tapety. Tieto tapety boli na svoju dobu dobré, no vzhľadom na dnešnú módu boli úplne mimo. Na trhu sú však pekné, moderné tapety, ktoré spĺňajú dizajnové požiadavky 21. storočia. Dizajnéri tapiet sa s ich vzhľadom skutočne vyhrali a dali si záležať. Preto sú tapety opäť v kurze a predstavujú vhodnú alternatívu na vylepšenie interiéru vášho domova.
Tapety na stenu overenou klasikou
Výhodou tapiet na stenu do bytu je obrovská dizajnová variabilnosť a naozaj veľká možnosť výberu. Máte na výber z pestrej palety rôznych dizajnov tapiet od kvetov, miest, zvierat, stromov, športu, hudby či detských tapiet. Je to skutočne ako keď príde malé dieťa do hračkárstva a je očarené tým veľkým množstvom hračiek a atrakcií okolo seba. Ďalšou výhodou je to, že inštalácia tapiet na stenu je naozaj jednoduchá a nespôsobuje nepríjemné vedľajšie problémy (ako napríklad pri maľovaní).

Tapety aj postupom času stále v móde

Novinkou tapety na dvere

Okrem tapiet na stenu sa na trhu presadili aj pekné tapety na dvere do interiéru. Tie fungujú ako tzv. samolepiace fólie na dvere s rôznymi vzormi. Opäť je na výber pestrá paleta rôznych vzorov a farieb. Tapety na stenu sú výborné napríklad pre tých, ktorí majú vlastnú izbu, no zdieľajú byt s ďalšími spolubývajúcimi. Ak chcete mať v izbe úplné súkromie a prítmie, tak práve tapeta na stenu môže byť tou správnou voľbou pre vás.

Tapety aj postupom času stále v móde

Tapety atraktívnou voľbou

Je naozaj zaujímavé, ako sa po rokoch istým spôsobom opakujú módne trendy. Takto sa napríklad na výslnie vrátili tapety, ktoré momentálne idú na „dračku“ a zákazníci ich dopytujú skutočne vo veľkom. Výrobcovia teda prichádzajú stále s novými typmi a dizajnmi tapiet, ktoré môžu uspokojiť aj náročnejšiu klientelu. Ak teda hľadáte vhodnú dekoráciu do vášho bytu, tak práve tapety na stenu či dvere môžu byť správnou voľbou.