Praktické rady, ktoré vám uľahčia výber novej dámskej kabelky

Praktické rady, ktoré vám uľahčia výber novej dámskej kabelky

Praktické rady, ktoré vám uľahčia výber novej dámskej kabelky

Kabelky sú dôležité doplnky snáď každej ženy. Uschovávajú nám naše cennosti, ako mobilný telefón, peňaženku, kľúče od auta a od bytu/domu. Vedeli ste, že prvý predmet pripomínajúci kabelku sa datuje do obdobia Starovekého Egypta? Predchodcovia kabeliek boli vaky a brašny určené na nosenie voňavých predmetov.

 

Ak vám ale vaše obľúbené kabelky dosluhujú, pomôžeme vám pri výbere novej dámskej kabelky. Na čo by ste si mali dávať pozor pri výbere dámskej kabelky?

 

Sústreďte sa predovšetkým na kvalitu zvršku

Pri výbere novej dámskej kabelky je dôležité všímať si predovšetkým kvalitu materiálu zvršku. V súčasnosti sa používajú rôzne materiály. Medzi najkvalitnejšie materiály radíme predovšetkým kvalitnú kožu (hladenicu), preto sú kožené kabelky považované za najkvalitnejšie kabelky. Ak vás neoslovili kvalitnejšie kožené kabelky, uprednostniť môžete kabelky zo syntetických materiálov. Počítajte však s tým, že lacný syntetický materiál nevydrží toľko, čo kvalitná koža. Kabelky sa vyrábajú aj z kvalitnej 100% bavlny v kombinácii s kvalitnou usňou.

Praktické rady, ktoré vám uľahčia výber novej dámskej kabelky

Ak vám záleží na tom, aby vám kabelka vydržala, vyberte si kožené kabelky, a to aj na úkor vyšších cien v porovnaní s lacnými kabelkami vyrobenými z nekvalitného materiálu. Nie každý syntetický materiál môže byť aj zlý. Kabelky zo syntetického materiálu predávané v predajniach obuvi bývajú zväčša dobré.

 

Uprednostňujte neutrálne farby

Ak sa rozhodnete zainvestovať do kvalitnejšej koženej kabelky, odporúčame vám vyberať si skôr takú, ktorú ľahko skombinujete s väčšinou oblečenia, čo máte v šatníku. Odporúčame tieto farby – svetlú sivú, tmavú sivú, čiernu, hnedú, béžovú, smotanovú.

Všeobecne odporúčame práve tieto farebné prevedenia. Nebudete mať problém skombinovať ich s akýmkoľvek farebným oblečením, čo máte v šatníku.

Ak by ste predsa len chceli farebné kabelky, uprednostnite tieto farby – horčicovú, mentolovú, červenú. Takéto kabelky nájdete v ponuke moderných talianskych kabeliek.

Praktické rady, ktoré vám uľahčia výber novej dámskej kabelky

Kabelky vyberajte podľa príležitostí, na ktoré ich plánujete nosiť 

Kabelky je potrebné vyberať aj podľa príležitostí, na ktoré ich plánujete nosiť. Potrebujete kabelku na svadbu, či iné spoločenské udalosti? Vyberajte si trendy listovú kabelku buď v neutrálnom prevedení, alebo ak chcete farebnom. Treba však farebné prevedenie kabelky zla