Omladnite vďaka vhodne zvolenému oblečeniu!

 

Omladnite vďaka vhodne zvolenému oblečeniu!

Vhodne zvolené oblečenie má niekedy lepší efekt ako vyhladenie vrások. Tričká s potlačou nie sú len pre teenegerov a dokážu vás omladiť. Elegantný a mladistvý outfit vám pomôžu vytvoriť aj dámske tričká s vhodne doladenou sukňou alebo nohavicami.

 

Voľné tričká a úzke nohavice

Obyčajné vtipné dámske tričko niekedy dokáže zázraky. Mali by ste si ale voliť skôr voľné strihy a to najmä v prípade, ak už máte vyšší vek. Aj keď máte peknú postavu, príliš tesné tričko by nemuselo pôsobiť práva najvkusnejšie. Dokonalé krivky môžete ukázať v priliehavých nohaviciach. Predsa len je škoda ukrývať štíhle nohy pod dlhou sukňou alebo v neforemných nohaviciach, v ktorých budete vyzerať staršie. Staviť môžete aj na klasickú čiernobielu kombináciu.

Omladnite vďaka vhodne zvolenému oblečeniu!

Vzory a farby

To, že už nemáte 18 neznamená, že si nemôžete dovoliť pestré vzory a žiarivé farby. Práve naopak! Môžu vám ubrať pekných pár rokov. Kvalitné tričká s potlačou alebo jednofarebné tričká vo výrazných farbách sú ideálne hlavne na jar a leto. S ničím to ale netreba preháňať, takže ak si oblečiete výraznú vrchnú časť oblečenia, spodná by mala byť jednofarebná a jednoduchá. Obavy nemusíte mať ani zo vzorovaných šiat.

Omladnite vďaka vhodne zvolenému oblečeniu!

Nesmrteľná jeansovina

Košele, sukne aj klasické jeansy sú vhodné pre všetky vekové kategórie. Jeansy s bielou blúzkou a lodičkami sú jednoducho nadčasové a mladistvé. Nejaký ten rok vám ale uberie a rifľová košeľa s trendy teniskami, ktoré sú ideálne pre milovníčky ležérneho štýlu.  V žiadnom šatníku by ale nemala chýbať jeansova bunda, s ktorou môžete vytvoriť nekonečné množstvo mladistvých outfitov. Navyše veci z kvalitnej džínsoviny vydržia naozaj dlho.

To, čo si oblečiete o vás veľa vypovedá. Ak nechcete byť šedá myška alebo si zbytočne pridávať roky navyše nebojte sa experimentovať skúšať nové veci.