Naučíme vás kombinovať šperky s outfitmi

Naučíme vás kombinovať šperky s outfitmi

Naučíme vás kombinovať šperky s outfitmi

Niet ženy, ktorá by sa raz za čas nechcela vyparádiť. Najmä mamičky na materskej dovolenke po tom veľmi túžia. Chcú ísť do spoločnosti v krásnom oblečení, pekne nalíčené a chcú mať na sebe krásne šperky.
Ak ste milovníčkou šperkov, no neviete oblečenie so šperkami správne kombinovať, naučíme vás to.

Letné šaty? Uprednostňujte drevené šperky alebo šperky s morskými motívmi

V lete sa snažíme obliekať čo najpohodlnejšie, preto si vyberáme aj čo najjednoduchšie šperky. Ak cez leto nosievate najradšej voľné letné šaty, k tomuto oblečeniu vám odporúčame drevené šperky – iniciály, srdiečka, kvety a iné letné motívy. K letným šatám vynosíte aj šperky s morskými motívmi – náhrdelníky a náramky s motívmi mušlí.
K jednoduchým šatám, ktoré nemajú byť tesné a majú byť skôr vzdušné, vynosíte kvalitné drevené náhrdelníky, náramky. Ak vás ale zaujali morské motívy, pozrite si ponuku Swarovski šperkov. Možno nájdete pekné Swarovski sety s morskými motívmi vhodnými akurát na leto.

Naučíme vás kombinovať šperky s outfitmi

Štýlové saká, blúzky a elegantné nohavice? Vyberte si strieborné šperky

K formálnejšiemu oblečeniu, ako k štýlovým sakám, blúzkach a elegantným nohaviciam skôr potrebujete elegantnejšie šperky. No a aké šperky môžu byť viac elegantné ak nie strieborné?
V zimnom období vám stačia len elegantné značkové hodinky a štýlové strieborné náušnice. V teplejšom ročnom období môžete k tomuto outfitu pridať strieborný náhrdelník.
Pri elegantnom oblečení príliš nepreháňajte s motívmi. Strieborné náušnice by mali byť jemné, minimalistické, ideálne s perlami, či zirkónmi.

Ak chcete vyzerať štýlovo, dávajte si pozor na výber šperkov. Šperky podčiarkujú ženskú krásu a celkový outfit, no akonáhle si šperky nezladíte s outfitom, celkový dojem nebude dobrý. Neexperimentujte príliš s farbami šperkov. Ak aj chcete farebné, dávajte si pozor na vhodné ladenie s oblečením.