Doplnkový matrac Dormeo hero vám odhalí kúzlo dobrého spánku

Dormeo hero

Doplnkový matrac Hero od Dormeo vám odhalí kúzlo dobrého spánku

Dobrý a kvalitný spánok je snom mnohých z nás. Investícia do kvalitného matraca, ktorý pritom nemusí byť až taký drahý, sa určite oplatí. Rozhodli sme sa vyskúšať doplnkový matrac Hero od spoločnosti Dormeo, ktorý dobrý spánok za pomerne nízku sumu sľubuje.

TIP: Kvalitný doplnkový matrac

Doplnkový matrac

Dormeo Hero

  • pohodlie, skvelá prispôsobivosť, zvýšená priedušnosť
  • kvalitný spánok
  • vynikajúca opora chrbtice
  • poťah je možné prať v práčke 
Dormeo Hero

Prečo práve dormeo hero?

Doplnkový matrac Hero s tromi zónami poskytuje individuálnu oporu rôznym častiam tela. Zóna hlavy a krku s energizujúcimi pyramídkami počas spánku jemne masíruje oblasť hlavy a krku. Zóna bedier je zas mäkká, a pritom oporná. Kruhovité tvary zmiernia tlak a uvoľnia chrbát. Poslednou zónou je zóna chodidiel, ktorá vďaka vzduchovým kanálikom poskytuje pohodlie a zvýšenú priedušnosť. Vďaka zónam tak doplnkový matrac uvoľní každú časť tela a to si následne dostatočne oddýchne.

dormeo hero

 

Najväčšou výhodou tohto matraca je jeho hrúbka a skladovateľnosť. Keďže má matrac iba 4,5 centimetra a predáva sa v rôznych veľkostiach, môžete ho použiť na rôzne príležitosti. Je vhodnou alternatívou na spanie na festivaloch či na chate, ale aj spríjemnenie spánku na tvrdej posteli či vyležanom gauči. Doplnkový matrac Hero má navyše vyzliekateľný poťah, keď sa zašpiní, stačí ho len jednoducho hodiť do pračky.

Akými ďalšími vlastnosťami disponuje?

Doplnkový matrac Hero by mal zlepšiť kvalitu spánku a urýchliť proces revitalizácie. To, čo sľubuje, aj skutočne spĺňa. Tých pár centimetrov garantuje výrazný rozdiel v kvalite spania každého. To, že má matrac antibakteriálne, antimikrobiálne a pach pohlcujúce vlastnosti, je už potom len príjemným bonusom. Kvalitný spánok, posilnenie metabolizmu a zvýšenie krvného obehu nie je len prázdnym sľubom. Špeciálne štruktúrované jadro matraca poskytne boľavému chrbtu pocit masáže, revitalizačné ošetrenie pomôže telu patrične sa zregenerovať. Vďaka tomu je možné dosiahnuť hlbší a regeneračnejší spánok.

 

TIP: Kde kúpiť doplnkový matrac Dormeo Hero najvýhodnejšie

Kúpiť doplnkový matrac Dormeo Hero si môžete najvýhodnejšie v oficiálnom e-shope produktu.

Dormeo Hero

chcem nakupovať kvalitnú kozmetiku