Dokonalé vychytávky do kuchyne modernej ženy

Dokonalé vychytávky do kuchyne modernej ženy

Dokonalé vychytávky do kuchyne modernej ženy

 

Kuchyňa je miestom, v ktorom ženy strávia po kúpeľni najviac času. Okrem moderného vybavenia, čiže kvalitnej kuchynskej linky, jedálenského stola a stoličiek chcú mať v kuchyni dokonalé vychytávky, ktoré nie sú len chytačmi prachu, ale sú aj praktické a užitočné.

Ktoré vychytávky využijeme v kuchyni?

Dokonalé vychytávky do kuchyne modernej ženy

Kvalitné zásuvkové výsuvy

 

Jednoduchý prístup ku kuchynskému náradiu – práve toto je prioritou mnohých gazdiniek. Potrebujú dostatok úložného priestoru, ale zároveň musia byť na dostupnom mieste. V kuchyniach moderných žien nesmú chýbať kvalitné zásuvkové výsuvy, ktoré zabezpečujú plynulé otváranie a zatváranie. Kvalitné zásuvkové výsuvy nájdeme v ponuke kvalitných kovaní HETTICH. Nezasekávajú sa, zabezpečujú plynulé otváranie a zatváranie zásuviek a hlavne ani po rokoch ich kvalita neklesá.

Ak sa vám nepodarí natrafiť na túto značku kovaní, môžete sa spoľahnúť ešte aj na kovania BLUM. Sú kvalitou veľmi podobne a navyše sú aj cenovo prijateľné.

Dokonalé vychytávky do kuchyne modernej ženy

Závesné police do kuchyne

 

Okrem kvalitných zásuvných systémov by ženy uvítali viac úložného priestoru. Nafúknuť kuchynskú linku je pochopiteľne nemožné, preto mnohé ženy- gazdinky chcú mať v kuchyni závesné police. Môžu na ne dávať nádoby s koreninami a vešať napríklad naberačky, či smaltové hrnčeky. Regálové police pre kuchyňu, resp. nástenné otvorené police sú praktickými pomôckami a dokonalými vychytávkami do kuchýň moderných žien.

„Bylinkový kútik“

 

Najmä ženy chcú mať v kuchyni priestor, kde budú mať bylinky. Mnohé ženy sú nútené mať ich na pracovnej doske. Odporúčame vám ale spraviť si takýto bylinkový kútik priamo v kuchyni. Umiestňujte ich na závesné police, alebo si kúpte kovové stojany na kvety a do týchto stojanov umiestňujte kvetináče s bylinkami.

Aj toto sú dokonalé vychytávky do kuchýň moderných žien. Páčia sa vám niektoré z nich?