Čistenie a domáce bielenie zubov, ako od profesionálov

zubná pasta

Čistenie a domáce bielenie zubov, ako od profesionálov

Viete, ako si vyčistiť zuby a myslíte si, že to robíte správne? Kúpite si najdrahšie pasty a myslíte si, že vám pomôžu sa vyhnúť zubnému kazu a vaše zuby natrvalo zároveň aj vybielia? Samozrejme, že to je možné, ale vyžaduje si to dodržiavanie určitých, pravidelne vykonávaných postupov.

 

Podrobné informácie o tom, ako prečo si správne čistiť zuby, ako a podľa čoho sa orientovať pri nákupe najlepších bieliacich pásikov, je uvedené v našom článku.

Čistenie a domáce bielenie zubov

Prečo je to tak dôležité?

Ústna dutina je jednou z najzraniteľnejších častí tela. Po jedení zostáva v tomto priestore a medzi zubami časť potravy, ktorá sa pod vplyvom baktérií rozkladá. To vedie k tomu, že sa na zuboch objaví povlak, ktorý uvoľňuje látky ničiace zubnú sklovinu.

 

Ak bola doteraz hygiena vašej ústnej dutiny zanedbávaná, zrejme si to vyžiada na vzhľade vašich zubov svoju daň. Stále je ešte čas na nápravu. Jemné zafarbenie a povlak sa predsa veľmi rýchlo dajú odstrániť s pomocou pravidelného čistenia a používania bieliacich pásikov. Samozrejme, že by ste mali obmedziť prísun takej stravy a nápojov, ktoré spôsobujú zafarbenie zubov a podporujú vznik kazu.

 

Môžete si spôsobiť iné a vážne zdravotné problémy

Zubný kaz je skutočným centrom infekcie, v ktorom sa baktérie stále rozmnožujú, a ktoré spolu so slinami a jedlom vstupujú do tela. Pýtate sa, či je to tak škodlivé? Samozrejme, že áno!

 

Podľa štatistík je gastritída a žalúdočný vred trikrát väčšou pravdepodobnosť ochorenia u ľudí, ktorí majú problémy so zubami, a ktorí nechodia včas na preventívne kontroly k stomatológovi.

Čistenie a domáce bielenie zubov

Známy indikátor zdravia

Snažte sa tomu vyhnúť, pravidelné čistenie zubov v kombinácii s našimi bieliacimi pásikmi je ten najjednoduchší krok a dobrá vec, ktorú môžete pre seba a svoje zdravie dnes urobiť. Nie náhodou sa hovorí, že zdravý, čistý a biely chrup je indikátorom zdravia, úspechu a prosperity.

 

Ľudia, ktorí sa prirodzene usmievajú a neboja pritom otvoriť ústa, dokazujú tým svojmu okoliu nielen stav bezchybných a zdravých zubov, ale vzbudzujú u nich sympatie a dôveru. Tak prečo by ste k nim nemali patriť aj vy. Vyskúšajte naše bielenie a podarí sa vám to dosiahnuť veľmi rýchlo.