3 tipy, ako šikovne zamaskovať zopár nadbytočných kíl

3 tipy, ako šikovne zamaskovať zopár nadbytočných kíl

3 tipy, ako šikovne zamaskovať zopár nadbytočných kíl

Máte nejaké to kilo navyše a snažíte sa ich skrývať oblečením? Spoliehať sa nemusíte iba na voľné oblečenie ako sú tuniky pre moletky. Skvelý outfit, ktorý vás zoštíhli vytvoríte aj priliehavým oblečením a tabu nie sú ani pohodlné dámske mikiny.

 

  1. Žiarivé farby a výrazné vzory

Kilá nemusíte kamuflovať len tmavým voľným oblečením. Výrazné farby a vzory upútajú viac pozornosti než oblejšie krivky. Nebojte sa priliehavých tmavých nohavíc s vyšším pásom, ktoré môžete skombinovať s farebnou tunikou pre moletky. Voľná tunika je príjemná najmä v lete a navyše zakryje nie len bruško, ale aj zadok a stehná. Dlhšie svetre, tričká a podobne jednoducho opticky zoštíhľujú a zakrývajú to, čo nechcete aby bolo vidno.

3 tipy, ako šikovne zamaskovať zopár nadbytočných kíl

  1. Áčkové sukne a podpätky

Ak chcete vyzerať elegantne zvoľte si sukňu v áčkovom strihu, ktorá sa zapína v páse. Sukňa pekne zvýrazní postavu, vytvaruje pás a zakryje boky a stehná. Keďže ide o strih, ktorý sa postupne rozširuje môžete si dovoliť košeľu alebo top jemne obopínajúci postavu. Sukňa môže byť pokojne vzorovaná aj mierne nariasená. Ženskosť podtrhnú aj topánky na podpätku, ktoré taktiež zoštíhľujú a výborne sa hodia k elegantnej sukni.

 

  1. Dámske mikiny a jeansy

Máte radšej pohodlie a ležérny štýl? Kilá môžu maskovať aj jeansy a trendy dámske mikiny. Jeansy môžu mať vyšší pás, aby stiahli bruško a veľmi pohodlné sú aj elastické jegginsy. Aby ste nepôsobili fádne vyberajte si sveter alebo zaujímavú dámsku mikinu, ktorá bude pútavá na prvý pohľad.

3 tipy, ako šikovne zamaskovať zopár nadbytočných kíl

Obavy nemusíte mať ani z prúžkov, hlavne ak sú diagonálne. Odpútať pozornosť od bruška môžete aj tak, že si vyberiete vrchnú časť oblečenia, ktorá bude viacfarebná. Teda spodná časť trička v oblasti brucha by mala byť tmavá a vrchná časť svetlejšia.

Zopár kíl navyše vám nemusí robiť vrásky na čele a určite vám neuberie na ženskosti, hlavne ak ich dokážete šikovne zamaskovať a necháte vyniknúť to, čo je na vás najkrajšie.